Nodig Aya en Zeppe & Zikki uit op jouw event

Nodig Aya en Zeppe & Zikki uit op jouw event

Het heeft even geduurd, maar nu is de lente eindelijk in het land.  Tijd om naar buiten te komen en volop te genieten van de leukste events.  Zeppe & Zikki vrolijkten eerder al heel wat activiteiten op door hun aanwezigheid en komen ook dit jaar graag naar je toe.  Ontdek hier hoe je hen kan uitnodigen.

Gloednieuw dit jaar is het Aya eventpark.

Dat bijleren over het verkeer ook leuk kan zijn, bewijzen Aya, Otto & Belle elke dag bij VTMKZOOM in hun eigen avonturenreeks voor kleuters. Naast de TV-reeks werden ook het Aya bordspel, de Aya op school campagne en het Aya lied enthousiast onthaald door zowel de kleuters, hun ouders als leerkrachten. Op massale vraag ontwikkelde Levenslijn in samenwerking met KBC en Mobiel 21 ook een Aya eventpark waarmee we heel Vlaanderen zullen doorkruisen op diverse events.

Levensgrote animatiepakken

Ontmoet je verkeershelden Aya, Otto en Belle in levende lijve en geef hen een dikke knuffel, schud hen de hand, dans met hen mee of ga samen op de foto. Succes gegarandeerd! Bekijk alle details via  het informatiedocument

Ook Zeppe & Zikki kan je uitnodigen op je evenement. Samen shaken op de Zeppe & Zikki song en handjes schudden met je verkeershelden. Bekijk alle details via het informatiedocument.

Aya speelmat

De Aya speelmat is een uitvergroting van het Aya bordspel dat onder de Vlaamse kleuterscholen werd verspreid.  Op de speelmat leggen kleuters een parcours af waarbij waarnemingsopdrachten, vertelopdrachten, inlevingsopdrachten en doe-opdrachten centraal staan.  Zo leren kleuters op een speelse manier hoe ze veilig op weg kunnen. Bekijk alle details via  het informatiedocument.

Aya belevenispanelen

Leer de geluiden in het verkeer met het Aya hoorpaneel, teken je eigen ideale verkeerswereld op het krijtbord en herken voorwerpen uit het verkeer met het Aya voelpaneel.  Spelenderwijs leren kinderen met Aya, Otto en Belle over het verkeer. Bekijk alle details via  het informatiedocument. 

Aya slide

Zoef net zoals Aya vanuit hogere sferen naar beneden op de Aya glijbaan. Bekijk alle details via  het informatiedocument. 

Nodig Aya, Otto en Belle uit op jouw school, opendeurdag of kidsevent en beleef een onvergetelijke dag waarbij verkeerseducatie centraal staat zonder belerend te zijn.

Voor meer info en boekingen: www.aya.be, www.zeppezikki.be of info@levenslijn.be

 

Tot binnenkort?