Week van de mobiliteit: Levenslijn doet mee met Aya-campagne

VIDEO: Aya op school

Ad Zone: 
none
Video: VIDEO: Aya op school
VIDEO: Aya op school
Uw video is aan het laden...

Week van de mobiliteit: Levenslijn doet mee met Aya-campagne

De week van de mobiliteit (16 tem 22 september) is de aanleiding voor een grootschalige campagne van Levenslijn met kleuterheld Aya.

Enerzijds is er de Aya op school campagne waar dit jaar maar liefst 1350 Vlaamse kleuterscholen aan meedoen.  Deze gratis actie loopt voor het tweede jaar, vorig jaar schreven er zich 500 scholen in.  Met deze ‘Aya op school’-campagne willen Mobiel 21, Levenslijn, KBC en de Vlaamse Overheid de allerjongsten én hun ouders aanzetten om op een veilige, maar ook milieuvriendelijke manier naar school te gaan.  De recente ongevallen met jonge fietsertjes tonen nog maar eens aan hoe belangrijk het is om in te zetten op deze doelgroep.  Het figuurtje Aya is bij die jongste doelgroep ook al bekend als hoofdrolspeler in de gelijknamige 3D animatiereeks bij VTMKZOOM.

Anderzijds lanceert Levenslijn een grootschalige mediacampagne met spots die van 16 tot en met 20 september op televisie en radio zullen lopen.  Kinderen kunnen ook meedoen aan de kleurwedstrijd waarmee ze hun eigen set Aya-knuffels kunnen winnen.

Meer info op www.aya.be